Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Digitale Evenementen

Haal het maximale uit uw evenementen door een deel te digitaliseren. AA Digital Services is gespecialiseerd in het bouwen van betaalbare en op maat gemaakte oplossingen die u een hoop tijd, stress en moeilijkheden kunnen besparen. Door een deel van het evenement te digitaliseren kunt u een beter overzicht houden, beter informeren en eenvoudiger werken. Onze op maat gemaakte oplossingen bestaan uit het creëren en beheren van geavanceerde websites, applicaties en streams.

Contacteer ons met uw vragen

Onze specialiteiten

Huwelijks Websites

Beveiligde, geavanceerde en interactieve huwelijks websites volledig op maat gemaakt. De tijd van uitnodigingen bijhouden en eindeloos papierwerk zijn voorbij! Stand out nog voor de trouw begint met een outstanding platform.

Custom Applicaties

Betaalbare op maat gemaakte applicaties voor uw evenementen en diensten. Met optie tot ledensysteem en integratie met uw tools en software. De applicaties zijn downloadbaar via de Google Play Store & Apple Store.

Webinars & Livestreams

Online webinars en livestreams van A tot Z. Wij zorgen voor het platform, de website, de hosting, de software en de marketing. Laat ons u helpen om een sterke webinar of livestream te creëren die uw doelstellingen zal verwezelijken.

Ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen

Laat u begeleiden naar resultaat.

Weet u niet precies op welke manier u uw doelen kunt realiseren? Laat ons dan samen uw doelen bespreken, om te bepalen of wij kunnen helpen om die te realiseren. Indien wij overtuigd zijn dat wij u kunnen helpen, zullen wij verklaren op welke manier dit mogelijk zou zijn. Indien wij het gevoel hebben dat een samenwerking niet het gewenste effect zou hebben voor een van beide partijen, zullen wij u in de juiste richting wijzen zodat u weet wat uw volgende stap is.

© 2021 AA Digital Services. All Rights Reserved.